Ons team

Je wordt bijgestaan door bekwame, enthousiaste en gedreven medewerkers wiens handen jeuken om je te voorzien van het juiste advies. We staan klaar om je van dienst te zijn! Hieronder vind je onze medewerkers en hun specialiteiten.

Ons team

Je wordt bijgestaan door bekwame, enthousiaste en gedreven medewerkers wiens handen jeuken om je te voorzien van het juiste advies. We staan klaar om je van dienst te zijn! Hieronder vind je onze medewerkers en hun specialiteiten.

Word jij onze nieuwe collega?

Verkoopmedewerk(st)er

Wij zijn op zoek naar een nieuwe verkoopmedewerk(st)er!

Chyntia

Verkoopmedewerkster / Woon en kleurstyliste

Cynthia is niet alleen een getalenteerde interieurontwerpster, maar ook een enthousiaste beginnende interieurstylist die je helpt bij het ontdekken van de perfecte kleurencombinaties. Of het nu gaat om het kiezen van vloeren of het selecteren van de juiste verf, Cynthia streeft ernaar om jouw huis of kantoor optimaal tot zijn recht te laten komen. Als beginnend interieurstylist waardeert Cynthia de kans om haar creatieve vaardigheden en frisse perspectief te delen. Het maken van een afspraak met Cynthia wordt nog waardevoller, omdat ze gedegen advies biedt met een vernieuwende benadering. Houd er rekening mee dat er kosten verbonden zijn aan deze service; informeer naar de voorwaarden in onze winkel. Geef Cynthia de gelegenheid om jouw ruimte te transformeren met haar unieke stijl en passie voor interieurontwerp. Maak een afspraak en ontdek samen met Cynthia de mogelijkheden om jouw omgeving op een prachtige manier vorm te geven.

Monique

Verkoopmedewerkster / Woon en kleurstyliste

Monique, met een indrukwekkende staat van dienst van 36 jaar in de woninginrichting, is uw veelzijdige gids voor het transformeren van uw huis tot een ware oase van stijl en comfort. Met expertise in verf, kleuradvies, vloeren, zonwering, gordijnen en styling, biedt ze een alomvattend advies om uw interieur tot in de kleinste details te verfijnen. Of het nu gaat om het kiezen van de perfecte verfkleuren die de sfeer van uw ruimte versterken, het selecteren van vloeren die zowel duurzaam als esthetisch verbluffend zijn, of het vinden van de juiste zonwering en gordijnen voor een harmonieuze balans tussen licht en privacy, Monique heeft de ervaring om elke uitdaging aan te gaan. Monique’s passie voor styling gaat verder dan het selecteren van individuele elementen; ze streeft ernaar om een naadloos samenspel te creëren tussen verf, vloeren, zonwering, gordijnen en andere decoratieve accenten. Haar doel is niet alleen om uw huis te voorzien van functionaliteit, maar ook om het een unieke en persoonlijke uitstraling te geven die aansluit bij uw levensstijl. Stap samen met Monique in de wereld van woninginrichting, waar verf, kleuradvies, vloeren, zonwering, gordijnen en styling samenkomen om een harmonieuze en prachtig vormgegeven leefomgeving te creëren die uw verwachtingen overtreft.

David

Verkoopmedewerker / Styling

David is een toevoeging aan ons team als verkoopmedewerker en stylist. Voor een deskundig advies en een perfecte styling is het essentieel om een afspraak te maken, zodat David voldoende tijd kan besteden aan het creëren van een prachtig eindresultaat. Houd er rekening mee dat er kosten verbonden zijn aan deze service; informeer naar de voorwaarden in onze winkel. Met als doel uw droominterieur te verwezenlijken, streeft David ernaar om samen met u aan de slag te gaan. Of u nu kiest voor een subtiele aanpak of juist iets gedurfds wilt proberen, David staat garant voor de perfecte oplossing en een schitterend resultaat. Zijn uitgebreide ervaring op het gebied van artistieke vormgeving komt hierbij uitstekend van pas, waardoor u kunt rekenen op vakmanschap en creativiteit.

Christel

Verkoopmedewerkster / Woon en kleurstyliste

Christel, onze gepassioneerde kleur- en woonstyliste, voelt zich volledig in haar element op onze woonafdeling. Met haar creatieve inzicht staat ze klaar om u te begeleiden bij het maken van doordachte keuzes op het gebied van vloerafwerking, gordijnen, binnenzonwering en natuurlijk ook bij het selecteren van de perfecte verf en bijbehorende kleuren. Haar toewijding aan haar vak en oog voor detail stellen Christel in staat om een harmonieus geheel te creëren in uw leefruimte. Of u nu op zoek bent naar een verfrissende verandering of een compleet nieuwe inrichting, Christel neemt de tijd om uw wensen te begrijpen en biedt deskundig advies om uw visie werkelijkheid te laten worden. Met Christel aan uw zijde bent u verzekerd van een stijlvol en evenwichtig interieur. Laat u inspireren door haar creativiteit en laat Christel u begeleiden naar een huis dat niet alleen mooi is, maar ook perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en levensstijl.

Stefan

Verkoopmedewerker / Stoffeerder

Stefan, onze veelzijdige medewerker met ruim 25 jaar dienstervaring, staat klaar om uw specialist te zijn in verschillende vakgebieden. Met zijn expertise als specialist in autolakken en bouwverven kan hij kleuren met precisie reproduceren, waardoor u verzekerd bent van vakmanschap in elke nuance. Daarnaast beschikt Stefan over uitgebreide kennis op het gebied van binnen- en buitenzonwering, gordijnen en andere aanverwante zaken. Wat hem nog meer onderscheidt, is dat Stefan niet alleen advies geeft, maar ook degene is die deze artikelen vakkundig plaatst. Hij begrijpt als geen ander hoe belangrijk deze elementen zijn voor de uitstraling en functionaliteit van uw ruimte. Naast zijn specialisatie in autolakken, bouwverven, en raamdecoratie, staat Stefan bekend om zijn snelheid in het vinden van de juiste oplossingen voor al uw behoeften, waaronder ook vloeren. Vertrouw op zijn jarenlange ervaring en toewijding om uw project tot een succes te maken, en laat Stefan uw interieurwensen vervullen met deskundigheid en zorg.

Ronald

Directeur

Met trots vervul ik de rol van directeur / eigenaar bij Wico living & colors. Met meer dan 40 jaar ervaring in de branche ben ik gepassioneerd over autolakken en bouwverven. Mijn toewijding aan vakmanschap en het leveren van hoogwaardige producten heeft geleid tot een langdurige betrokkenheid in deze sector. Ik koester de mogelijkheid om mijn passie te delen en bij te dragen aan het creëren van kleurrijke en prachtig vormgegeven leefruimtes voor onze gewaardeerde klanten.